Bedrijfsoverdracht
Emotie is in belangrijke mate aanwezig in het verkoopproces. Wij blijven daarom rationeel voor u denken en handelen. Wij regelen het voor u van a tot en met z.

 

 

 

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Het samenstellen van informatiememoranda, anonieme verkoopprofielen en (anonieme) zoekprofielen, waardebepaling, vaak in overleg met de accountant van de onderneming;
  • Het vinden van kopers (van strategisch tot MBI-kandidaten) respectievelijk verkopers respectievelijk kapitaal (van bancair tot informal capital);
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met potentiĆ«le kopers, verkopers en financiers;
  • Het construeren van de transactie (koop, verkoop, fusie, MBI, MBO, participatie);

Onze intermediairs zijn ervaren en (ex) zelfstandig ondernemers . Ze zijn adequaat opgeleid om dergelijke processen zelfstandig te leiden. Zij kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de ondernemer/cliƫnt. Waar nodig wordt specifieke deskundigheid op deelterreinen (fiscaal, juridisch e.d.) ingeschakeld.

 

Kwaliteitshandboek

De A-Four intermediairs werken volgens ons intern kwaliteitshandboek, dat een absoluut zekere garantie biedt op kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 

Wij zijn niet branchegebonden, maar werken vanuit de visie en de ervaring dat de bekendheid met de ontwikkelingen in de regio en het beheersen van het overname"spel" belangrijke elementen zijn voor het succes.

 

Wij zijn aangesloten bij MKbase.